INFORMATIE 
 

PROGRAMMA ZATERDAG 9 JUNI 2018

18.00uur - 19.30uur: Inschrijving

18.45uur - 21.15uur: Wegafsluiting

18.45uur: Start Dikke Banden Race + Jeugdwedstrijd

20.00uur: Start Heren en Dames Recreanten

20.00uur: Start Heren en Dames Wedstrijd 

21.00uur: Prijsuitreiking

 

PARCOURS

Kijk voor het parcours van 2018 op de parcours pagina van onze website. 

De start van de Wielerronde vindt ook dit jaar weer plaats bij Café De Stompe Toren, op Schoolstraat nummer 40 in Aartswoud. Het parcours loopt via de korte Wuiver naar de Gouwe waarna de renners de Schoolstraat weer opdraaien richting de finish en het publiek. Een rondje van ongeveer 2,6 kilometer. 

Dikke Bandenrace Mini's - 1 rondje 

Dikke Bandenrace Jeugd - 2 rondes

Jeugdwedstrijd - 3 rondes

Heren en Dames Recreanten - 5 rondes 

Heren en Dames Wedstrijd - 10 rondes 

U kunt parkeren op het parkeerterrein van AGSV gelegen aan de Schoolstraat 32a. Hier is tevens douchegelegendheid aanwezig. 

 

DIKKE BANDEN RACE

Wil je strijden tegen je buur of klasgenoten? Doe dan mee met de Rabo Dikke Banden Race!

Op zaterdag 9 juni 2018 wordt de Dikke Banden Race voor de jeugd georganiseerd tijdens de Wielerronde van Aartswoud. De Dikke Banden Race is voor jongens en meisjes tot 16 jaar die op hun gewone fiets met dikke banden mogen meedoen. Er wordt gereden in verschillende leeftijdsgroepen, zodat je tegen kinderen van je eigen leeftijd fietst.

Om 18.45uur zal er gestart worden met de Dikke Bandenrace waaraan alle kinderen tot en met 16 jaar kunnen mee doen. De deelnemers aan de Dikke Banden Race hoeven slechts 1 rondje te fietsen, maar wel op een fiets met dikke banden! Inschrijving voor de jeugd is gratis en daarbij krijgen zij een helm en een rugnummer. Volwassenen mogen overigens ook gewoon mee doen aan de Dikke Banden Race op hun gewone fiets. 

Wil je eens mee doen met een echte wielerwedstrijd, en onder luid gejuich van het publiek over de finish komen? Dat kan op je eigen fiets of mountainbike. Schrijf je in via de website of tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd in Café De Stompe Toren.