WIELERRONDE AARTSWOUD ZATERDAG 8 JUNI

Op zaterdagavond 8 juni bruist Aartswoud weer volop tijdens de Wielerronde van Aartswoud. De ronde wordt al jaren traditiegetrouw verreden voorafgaand aan de Kermis. De editie van 2019 belooft een groot spektakel te worden voor jong en oud, deelnemers en supporters.

De start van de Wielerronde vindt ook dit jaar weer plaats bij Café De Stompe Toren gelegen aan de Schoolstraat in Aartswoud. Het parcours loopt via de korte Wuiver naar de Gouwe waarna de renners de Schoolstraat weer opdraaien richting de finish en het publiek. Een rondje van ongeveer 2,6 kilometer.

INSCHRIJVEN

Ook dit jaar kan er weer digitaal worden ingeschreven voor de Wielerronde! Schrijf je snel in via de inschrijf pagina van onze website. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om op de avond zelf in te schrijven. Dit kan van 18.00uur tot 19.30uur in Café De Stompe Toren.

JEUGDWEDSTRIJD

Om 18.45uur zal er gestart worden met de jeugdwedstrijd waaraan alle kinderen tot en met 16 jaar kunnen mee doen. De jongens en meiden van 5 t/m 12 jaar aan de jeugdwedstrijd hoeven slechts 1 ronde te fietsen en de jongens en meiden 13 t/m 16 jaar 2 rondes.

Inschrijving voor de jeugd is gratis en daarbij krijgen zij een helm en een rugnummer. Volwassenen mogen overigens ook gewoon mee doen aan de jeugdwedstrijd op hun gewone fiets.

RECREANTEN

Om 20.00uur wordt er gestart met de wedstrijd voor de recreanten. De recreanten heren en dames rijden 5 rondes.

WEGWEDSTRIJD

De wegwedstrijd bij de heren en dames start om 20.00uur en gaat dit jaar over 10 rondes. Onderweg zijn er voor zowel de heren als de dames interessante premies te verdienen beschikbaar gesteld door onze vele sponsoren.

Rond 21.00uur zal vervolgens de prijsuitreiking plaatsvinden waarbij de winnaars van de ronde bekend worden gemaakt. Zij krijgen de bekers, de bloemen en de kussen uitgereikt door onze rondemiss. 

Aansluitend zal de Kermis van Aartswoud officieel geopend worden.
 

Tot ziens op zaterdag 8 juni in Aartswoud!!!

 

 

Steun Wielerronde Aartswoud

De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie actie voor verenigingen in West-Friesland, waarbij leden van de Rabobank  bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard.

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Rabobank Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen (zoals Wielerronde Aartswoud) die meedoen aan de Clubkas campagne en anderzijds de ruim 26.000 leden die mogen stemmen op verenigingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank West-Friesland stelt in 2018 een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank West-Friesland mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Elk lid kan vijf stemmen uitbrengen waarvan je er maximaal 2 op 1 vereniging kunt uitbrengen. (Denk bv. aan: onze school De Dubbele Punt, Kinderkermis Aartswoud, Voetbal Vereniging AGSV, Wielerronde Aartswoud, IJsclub Aartswoud, Toneelvereniging De Hoop en Biljart Vereniging de Stompe Toren.)

Dit stemmen kun je of online doen of op één van de Rabobank kantoren.
Wielerronde Aartswoud heeft zich dus ook ingeschreven. De stemperiode vindt plaats van 23 april 2019 tot en met 14 mei 2019. 

Let op, je kunt alleen stemmen wanneer je lid bent van Rabobank West-Friesland.